söndag 14 mars 2010

Gulllungarna somnade vid halv tiotiden i går kväll. Jag är jätteglad för att det funkade med Olle, eftersom han är i en känslig period just nu, lider av lite mamma-pappa-sjuka. Igår kväll funkade det hur bra som helst. Vi hade som ni vet haft grilltajm på eftermiddagen (bilden visar grillad korv som lämnades kvar till pippin) och sedan var det lek och bubbelbad, mys med filmen Nerspolad och sedan kom John Blund.

Halv sju i morse var det en kille som satte sig upp i sängen och sa: Mormor, är det i morgon mamma kommer? Bra betyg, eller hur? Han kan tänka sig att stanna en dag till. Men se nu ska mormor och Gögga ha lite ledigt. Vi har precis ätit frukost, tänker slöa lite och sen bär det iväg hem till Linköping. Vi ska passa på att fika hos ett par kompisar. Därefter åker vi snabbt hem. En förmån som mor- eller farförälder är att: Lika kul som det är när de kommer - lika mycket får man njuta av tystheten när man blir själv igen. Och det är precis det vi ska göra i eftermiddag. Njuta av tystnaden. Fast tack älskade barn för att vi får förmånen att umgås med er.

Ett konstaterande från igår kväll - rätt låt vann Melodifestivalen. Här tycker vi att Annas låt är bäst.

2 kommentarer:

  1. För Er verkar helgen varit perfekt, utom att det inte var rätt låt som vann! Men skit i det! I morgon hittar vi på nåt nytt!

    SvaraRadera
  2. vi har haft en härlig helg, hoppas ni också haft det. Våren har väl kommit till er..... hoppas den snart når oss.

    SvaraRadera