lördag 6 mars 2010

Takdropp

Ännu en härlig, solig vinterdag. Jag lyssnade i går till allt droppande och blev påmind om vilken härlig tid vi går mot. VÅREN är på väg!

Uppstarten av nätverket i går var verkligen lyckad. 11 personer i samma situation, som diskuterar kring den anställningslösa situationen, hur vi blir bemötta i olika situationer, tips på hur man letar efter "dolda" platsannonser, d v s de jobb som aldrig utannonseras, tips på sökvägar etc. Helt fantastisk gäng att lära känna. Och fortsättning blir det, vi kommer att träffas på fredagar framöver. Förhoppningen är givetvis att gänget minskar, att några kommer ut i anställning igen.


Idag blir det Melodikryss till att börja med, sen lite handboll och i kväll är det dags att umgås med barnbarn. Vi ska vara barnvakt åt Stina och Olle, mamma och pappa ska på födelsedagsfest. Hamburgare är beställt av kidsen och vi funderar på lite lek. Det ska bli härligt, bilden är från Teneriffabesöket i januari som visar syskonkärlek.

2 kommentarer:

  1. Nätverket ska fungera, som jag förstått det, likadant som Aghata Cristies roman "De tio små negerpojkarna". En efter en försvinner tills det blir 0 kvar. Vilken Anti-klubb!

    SvaraRadera
  2. Ha så kul ikväll, för det ska vi ha!!!

    SvaraRadera