söndag 16 januari 2011

Regnet det bara öser ner

ja så är vädret här idag. Det regnar riktigt ordentligt så nu slår halkan till igen. Gillar inte när det blir glashalt ute på vägen. Tycker inte att det behöver slå om så här, bättre att det kommer mer snö och att det får ligga kvar här till fram i mars.

Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag/kväll med våra grannar i går. Korvgrillning på grillplatsen och varm glögg. Därefter några glas gott vin, god mat och spel. Med andra ord spelade vi, kanonkul var det. Lite avundsjuk på ett par av våra grannar - de drar till Thailand 1 månad i morgon. Härligt det låter. Sol, bad och värme. Och ljuset de får, måste göra att man mår bättre. Men jag önskar givetvis att de får en trevlig vistelse.

Idag blir det ett besök i södra Närke. Vi ska hjälpa en äldre herre som fyller 80 år med hans kalas nästa helg och idag ska vi kolla in platsen. Ska bli ett spännande uppdrag. Hoppas att man själv får vara så pigg när man når den aktningsvärda åldern 80 år.

Grattis till Sverige också - 38-22 - mot Slovakien. Härlig start på VM, 2 vinster - nu hoppas vi att det fortsätter så här. I morgon ska vi kolla in handbolls-VM men inte Sveriges matcher. Vi kollar gruppspelet i Linköping.

Ha en skön söndag, för det ska jag ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar