lördag 6 februari 2010

Uppehåll

Idag är en uppehålls-dag. Det är uppehåll i snöandet, jag gör uppehåll i jobbsökandet men kan inte göra uppehåll här hemma. Stryka, städa (eftersatt som tusan) och laga mat. Matlagningen blir kul, vi ska testa några rätter till en 50-årsfest som går av stapeln nästa lördag. Laxkuber i rosépeppardressing ska testas, en variant av gubbröra och så måste vi tänka ut några rätter till allergikerna. Men det går nog bra, vi brukar fixa det mesta.

När städningen är avklarad ska vi montera de nya möblerna vi köpt. TV-bänk och överskåp samt ny TV. Eftersom jag är anställningslös, så avvaktar vi med renoveringen av vardagsrummet. Bäst att tänka lite smart för plånboken, och renoveringen kan faktiskt vänta tills man fått ny anställning. Men det blir ju kul att montera det nya möblemanget!

Födelsedagsfesten i går var trevlig. Olle fick en klocka och han blev jätteglad. Nu får vi börja träna, så att han lär sig hur mycket klockan är. När det gäller det anställningslösa tillståndet så blev det lite bakslag i går. Det fattades 2 futtiga månaders anställning för att få AGE. TRR hade fått felaktiga uppgifter på när min anställning upphörde, vilket resulterade i avslag för ersättningen. Men, men jag SKA snart ha en anställning, så det löser sig säkert. Resultatet blev alltså UPPEHÅLL av ersättning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar