söndag 7 februari 2010

Peppar

Provlagning av maten igår gick bra, lite justeringar hit och dit kommer att göra buffén smakfull. Lite mer peppar och lite mindre salt i vissa rätter, det tyckte även våra provsmakare, grannarna. Hoppas att 50-åringen och hans gäster också kommer att tycka det. Några rätter till vegetarianer måste vi fixa, men det brukar alltid ordna sig.

Min svärmor ringde i går eftermiddag och berättade en tråkig händelse. Min svåger och svägerska har en butik utanför Kristianstad och Rickard blev i fredags utsatt för rånförsök. Sprayad med pepparspray var rånarnas metod, men de lyckades inte få med sig något. Men det viktigaste av allt - hur mår Rickard? Vi måste höra av oss för att få visshet i att allt är OK. Vilken hemsk värld vi lever i, att man ska behöva vara rädd för kunder som besöker sin butik. Ska man alltid ha pepparburkar eller spray i fickan och ge igen? Eller kommer alla så småningom gå omkring med vapen?

Dagen idag så fortsätter vi skruva lite möbler (vi sa svinskiten, jag menar mannen), och kanske lite rensning i ett skåp som innehåller precis ALLT, d v s ingen ordning alls. Det är dags att åtgärda nu!!!! Lite söndagsslappande i soffan måste vi tillåta oss också. Tänk om någon av barnen kunde dyka upp, vi behöver lite hjälp att flytta ett skåp som väger bly.

Här ser ni sotade laxkuben som står på menyn nästa lördag.

1 kommentar:

  1. Hade gärna kommit men barnen för sjuka.....
    En annan dag, Snart!
    kram

    SvaraRadera