fredag 26 februari 2010

Äntligen fredag

Fullspäckad fredag har startat. Nederbörd utanför fönstret, den här gången i form av regn. Undrar hur vägarna är? Ska ut och åka, så hoppas att det inte fryser på vägbanan.

Dagen startar med fortsättning på datakursen, hoppas den tillför lite mer än i onsdags. Utbildningen är inte på rätt nivå för mig, den är mer till för de som inte jobbat tidigare med verktygen. Fast man lär sig alltid något lite knep som man kan ha nytta av framöver. Sen bär det iväg till Linköping. Olle, Stina (barnbarnen) och jag ska ut och äta lunch medan mamma klipper sig. Ska bli spännande att se om Pillan klipper av det mesta av det långa hår hon har idag. Hon funderar i de banorna i alla fall. Ska bli härligt att ta hand om barnen ett par timmar, undrar vad de vill äta? Säkert McDonalds, eller vad tror ni?



Sen måste jag ägna lite tid till att handla. Ja, inte nöjesshopping utan mat ska inhandlas. Börjar bli lite tomt i skafferiet och kylen, så dags att fylla på. Lite vårblommor blir det nog också. Det är så härligt med ett fång krispiga tulpaner.

Herrlaget i handbollen har hemmamatch i kväll, en viktig sådan. Ska bli spännande att se hur det går. Håll alla tummar för MHK herr ikväll. Damerna tog seger i onsdags och leder nu tabellen, härligt - och vilken härlig trupp det är. Finns mycket att bygga vidare på. Kvällen kommer med all säkerhet att avslutas med lite god mat, gott vin och OS-tittande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar