lördag 27 februari 2010

Tom lördag


Idag har vi tagit sovmorgon. Blev lite sent i går, i härligt sällskap av de trevliga vännerna Maria och Christer. Först var det handboll, tyvärr förlust, följd av god mat och dryck på Wetternmagasinet och fortsättning blev några glas vin här hemma. Spontana träffar är faktiskt härligt. Tack för umgänget.

Men vad ska vi fylla dagen i Dag med? Inget inplanerat vilket faktiskt känns skönt. Våra måsten har vi tagit bort, så de finns inte. Älsklingen har en vision, det är töväder, och han gillar att skulptera i snö. I år har han planer på att bygga en ny kvinna i en av de små snödrivorna som finns utanför knuten (bilden visar en kvinna byggd 2006). Undrar varför han vill bygga en kvinna igen, är det formerna som tilltalar, eller vill han visa mig hur han önskar att formerna ska vara? Får ställa frågan idag om bygget blir av.

Själv kanske jag fortsätter att rensa lite härinne, framför allt kanske går igenom lite lådor. På tal om lådor - man säger att det som göms i snö, kommer fram i tö, men det som göms i lådor, göms bara mer och mer och mer. Jag har en förmåga att bara fylla dem, inte tömma. Så det är dags nu för lite upprensning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar