lördag 30 januari 2010

Brrrrr!!!!! + GRATTIS!


- 20,2 grader visar termometern utanför fönstret. Brrrrr! Kallt!!! Det är verkligen vinter.

Idag är ingen vanlig dag - idag är mitt älskade barnbarn Olles födelsedag. 6 år idag. Måste ringa och grattiskrama via telefonen. Han ska fira sin födelsedag hos morfar, så vi väntar till nästa vecka med paketen.

Nu börjar förberedelserna inför resten av dagen. Och vad innebär det? I tisdags fick Görgen och jag en tanke - vi är 4 permanent boende i vårt lilla stugområde - vintertid ses vi nästan aldrig. Det ville vi åtgärda. Så i onsdags la jag en liten lapp i brevlådorna och bjöd in till en träff i eftermiddag. Vi träffas vid vår grillplats, där serverar vi lite grillad korv, pinnbröd och glögg. Vi ska försöka göra lite "snösoffor" runt grillen, det kan bli lite mysigt. När vi avslutat korvätandet går vi hem hit till oss och äter lite varma soppor - kräftsoppa och morotssoppa.

Sopporna är kokta men nu ska brödet bakas. Tänkte göra lite baguetter och ett grovbröd. Jag ska försöka fotografera lite, så ni i morgon kan få se om det blev trevligt. Varmt välkomna kära grannar till Stugvägen 5!

2 kommentarer:

  1. Låter som ni haft en helt underbar dag med pinnbröd o mys!! Vill också komma göra pinnbröd snart...

    Puss och kram

    SvaraRadera
  2. Välkomna hit när ni kan, så fixar vi grillningen.

    SvaraRadera