tisdag 29 mars 2011

Storfamilj

kommer det att bli hemma hos oss. Det ska bli skoj, men anledningen är inte kul. Yngsta dottern har drabbats av hjärtmuskelinflammation. Inget att leka med precis, så för att avlasta henne lite, tyckte maken och jag att det är bättre att hon bor hos oss med sina barn, åtminstone den här första veckan. Hon får stanna så länge hon vill, bara hon blir frisk och får vila ordentligt nu.

Lite skoj ska vi naturligtvis försöka att ha. Lek och stoj, lite sagoläsning och film kan nog stå på schemat. Men vila för sjuklingen. Hon måste se till att bli frisk!!!!

Nu är det också officiellt att vi får en ny tränare i MHK, till damlaget. Pontus Hammarberg välkommen till oss. Nu kör vi hårt mot ny säsong och motståndarna får säkert se att det är ingen nykomlingen i tvåan, som är att leka med. MHK på G!

Mina tankar går också till en underbar bloggskrivare, Linda, du kämpar nu så hårt. Tankarna finns hos dig, och din familj. Hoppas du får vara smärtfri och ha de dina hos dig. Livet är inte rättvist, tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar