lördag 12 mars 2011

Hemma igen

efter en natt i Linköping. Konserten var så där, vet inte vad det är med medelålders konsertpublik. Stela, oengagerade, ingen spontantitet alls. Tycker de inte att man få applådera, dansa och hänga med i musiken? Anser de sig för gamla eller vad är det frågan om? Jerry gjorde en del riktigt bra låtar, men förbandet Fatboys var inget att ha. De värmde i alla fall inte upp publiken. Men livekonsert är livekonsert, härligt!

Fick också träffa 15-åriga barnbarnet och hennes kompis Ebba. Vi hade en trevlig pratstund när vi kom till "moster och dotters" lägenhet där vi alla sov över. Det är otroligt hur ungdomar lever i nuet, vaddå? Varför? Livet leker! Behöver inte ta ansvar, eller? Känner ni igen det? Men det är härligt att ha diskussioner med tonåringarna. Underbart helt enkelt.

Nu ska jag jobba fram ett bra underlag till 2 styrelsemöten som äger rum nästa vecka. Ska försöka ha bra beslutsunderlag, så att det blir korta möten. Det värsta jag vet, är långa, segdragna tillställningar. Men nu hänger mycket på mig - att få klart underlag.

Ikväll blir det Mello, ska försöka hitta en trevlig menu som kan avnjutas med min älskade! Sköt om er gott folk och kör hårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar