söndag 27 mars 2011

Sommartider, hej

Jaha nu är det sommartid. Kall söndagmorgon - inte sommarvärme precis. Men vad gör det. Den är på väg!!! Upptäckte dock att vi glömde ställa om våra klockor innan vi gick till sängs i går. Nu är det gjort, så nu tycker jag att jag missat en timma.

Vilken trevlig tillställning vi var på i går kväll. MHK-damernas avslutningsfest för säsongen. Det är fantastisk vilken energi det finns i laget. Och inte minst hos de som leder laget, föräldrarna runt om kring. Man blir så glad när får man vara en del av det här firandet. Division 2 nästa år - se upp. Det kommer en stark nykomling. Och det ska göras en enorm satsning. Lovar att återkomma till det.

Och maken kom hem. Härligt, härligt. Han sover så gott nu, det behövs nog efter en intensiv resa. Lite god choklad, champagne och lite vin fanns med i bagaget hem. Det kommer att smaka gott.

Idag tar vi det lugnt, en vän satte lite griller i huvudet på mig igår. Trevliga griller som jag ska spinna vidare på. Men det är tankearbete som krävs, så inte speciellt ansträngande. Så vi kör en lugn dag idag. Sköt om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar