torsdag 31 mars 2011

Glömmer så fort

Tycker inte att det är länge sedan jag själv hade 2 barn hemma. Men oj vad man glömmer och det är faktiskt många år sedan. (Fast jag har inte blivit gammal, eller hur?) Det är ett ganska spännande liv, småbarnsfamiljelivet. Igår när jag kom hem, hade maken tagit barnens kläder och lagt i tvättmaskinen. Det var ytterkläder som var ganska geggiga. Kläderna får inte torktumlas, och de skulle vara torra till i dag på morgonen. Ett pussel - men med en brasa och en tvättställning så löste det sig. Allt torrt idag.

De små liven har lite svårt att koppla av och somna på kvällen. Säkert vanan att när man är hos mormor får man vara uppe länge på kvällarna. Men då brukar det inte vara vardag. I morse var de små liven så trötta, så trötta. Men i morgon är de lediga från dagis och ska tillbringa kvällen/natten hos kusinerna i Vadstena. Det blir kul för dom - slippa mormors tjat om att nu måste det sovas.

Idag ska här firas av en pensionär. Så kafferep med tårta och paket står på programmet. Ska fixa kortet till paketet nu. I övrigt - som vanligt - kör på och var rädda om varandra. Lev idag, vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar