söndag 27 februari 2011

Planering

Idag ska här planeras, en av grannarna kommer hit och vi ska försöka få till en information om hur arbetet med kommunalt vatten och avlopp fortskrider. Vi är ganska nära ett möte med lantmäteriet, som ska föreslå fördelningstal för samfälligheten. Anläggningsfördelning kallas det. Hoppas att vi får till informationen så att alla förstår vad som är gjort, och vad vi måste göra.

Efter det ska maken och jag planera lite inför en ledarkonferens med MHK. Vi ska lägga fram ett arbetsförslag till styrelsen snart, och om det ska vara mening med en konferens så ska resultatet vara ett steg framåt i utvecklingen av föreningen. Då gäller det att det är välplanerat.

Gårdagskvällen ägnades åt lite melodifestival, men det är en segdragen process. 2 lördagar kvar tills vinnaren koras.... lite tjatigt tycker jag. God mat och ett par glas av ett gott rött vin ingick förstås. Men tröttheten efter fredagsnatten tog överhand - så 21.30 låg vi i sängen och snart hördes snarkningar från maken och jag var säkert inte långt efter.

Har också fått ett meddelande att ett barnbarn fått åka till sjukhuset. Det är tjejen som har haft körtelfeber och hon är inte riktigt frisk. Hon har tränat lite för tidigt, så nu får jag inleda en nervös väntan på att få reda på vad som hänt. Stackars, stackars Ellen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar