tisdag 8 februari 2011

Härliga styrelse

Igår kväll, vid vårt extra styrelsemöte i MHK, bevisade alla att vi kommit långt i vårt arbete. En helt enig styrelse med jättehärlig diskussion kom fram till en lösning. Det känns så skönt, att stå enade inför en framtid och kunna ta bra beslut gällande ekonomin. Alla ska ha en stor eloge, inget tjafs, många bra synpunkter och ett enigt beslut. Kan det blir bättre? I den här styrelsen sitter man inte, i den jobbar man!!!!

När vi väl var hemma i går, så väntade ett tråkigt besked i mailboxen. En av våra sommargranar har fått somna in. Efter en lång sjukdomstid, fick hon förra veckan lämna sina älskade och vi hoppas att hon nu slipper smärta och att familjen får ork att gå vidare.

Efter lite mail, ett glas rött och samtal med maken, så var det snart dags att gå till sängs. Det blir inga långa kvällar hemma precis. Vi är båda väldigt trötta, och min älskade har varit extra trött ett tag. Jag ska idag ringa till sjukvårdsupplysningen och fråga hur länge man smittar när man har Mykoplasma. Och samtidigt passa på att fråga om makens trötthet och begynnande hosta kan vara ett tecken på att han smittats av mig. Hoppas inte!!!

Nu kör vi på. Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar