fredag 4 februari 2011

Fredagsmys

Halka och ännu mer halka, fy satan vad halt det är ute. Man känner sig som Bambi på hal is när man ska gå ut. Tur att det inte är mer än 5 steg till bilen, hemmavid. För om någon är sugen på att åka skridskor, kom och besök oss, man kan åka på grusvägen. Den är spegelblank! Idag var det också frosthalka på vägen vissa bitar.

Fredagsmys blir det till kvällen, hoppas vi kan hålla oss vakna mer än 2 timmar efter hemkomst. Jag skulle förberett någon god dessert, men det har inte blivit av. Får se om något dyker upp i sinnet. Jag serveras säkert någon god mat av maken, han har nu varit inne i ett stim av nytänkande. Och det är så spännande att se vad köket erbjuder.

I morgon får vi ta och leta efter diskmaskin, för den gick inte att reparera. Och vilken djungel av maskiner det finns. Bäst i test, enligt många, är Bosch-maskiner. Kanske ska satsa på det märket, elelr är det någon som har ett bra tips?

Lite fredagsmys blir det på jobbet också, kaffe och tårta på förmiddagen för en 50-åring det passar bra en fredag. Ha nu en underbar fredag!

3 kommentarer:

  1. Apropå dessert, varför inte skitiga bananer?

    SvaraRadera
  2. Det fick jag förra veckan. Supergott!!!!

    SvaraRadera
  3. En burk konserverade persikohalvor med vispgrädde är heller inte så fel. Gammaldags och gott på en skiva sockerkaka!

    SvaraRadera