måndag 7 februari 2011

Dags igen

för en ny arbetsvecka. Oj vad fort helgen gått, trots att inget fanns inplanerat. Lördag med lite handboll och söndagen en tur på Östgötaslätten för att kolla in en sommarstuga åt vännen. Och så inhandlade vi en diskmaskin. Inte den Bosch som planerat, utan en Electrolux. 1.000:- billigare än den vi spanat in, men med samma egenskaper. Vi bestämde att Bäst i test-maskinen inte verkar vara värd de 1.000:- extra. Dom pengarna kan vi göra skojigare saker för.

Ikväll blir det ett extra styrelsemöte i MHK. Vi måste sätta riktlinjer för vårt åtagande i Folkets Parks garderob. Finns föräldrar som inte vill ställa upp, och vi måste bestämma hur dessa ska behandlas. Hur fördelar vi inkomsterna om ett lag inte vill? Kan bli en svår nöt att knäcka, många viljor som ska säga sitt. Men med det go som idag finns i styrelse och klubb så löser vi problemet.

Själv har jag så svårt att förstå problemet - att som förälder inte vilja hjälpa till så att klubben får bättre möjligheter att ta hand om alla dessa handbollsintresserade ungdomar. Men jag har ju alltid engagerat mig när det gällt sådana saker och även nu, när jag inte själv har egna ungdomar som spelar. Det handlar ju inte om att vi ska lägga pengar på hög, utan vi ska satsa dessa på bättre utbildningar, både till spelare och ledare. Vi ska på ett proffsigt sätt ta hand om Motalas handbollsungdomar. Hoppas, hoppas att det blir så.

Ha en bra måndag, för det ska jag ha!

1 kommentar:

  1. Att hitta en man lär inte vara så svårt enligt vissa damer. De står och dräller i varje hörn. Därför gjorde Gud jorden rund, liksom en handboll är. Där finns inga hörn att gömma sig i eller att stå och hänga i. Där syns alla, även de som trots allt fortsätter att hänga. Vem vill bli utpekad?

    SvaraRadera