söndag 7 november 2010

Novembersöndag

En, kall, solig, vintrig novembersöndag vaknade vi upp till. Och man vaknade inte som vanligt, utan med 3 barnbarn i sängen, varma goa kramar från dessa underbara barn. Det är inte mycket som slår dessa ögonblick. Utsövda, gosiga och få ligga tillsammans och småprata - oj det är verkligen livets efterrätt. Sen lite frukost och barn-TV. Inte svårt att sysselsätta de här 3 små liven vill jag säga. Man kanske är för snäll och tillåter för mycket barn-TV, men när man ser hur ögonen lyser - då tillåter man allt.

Ska göra Stina lite fin, hon ska ha sitt födelsedagskalas på Busfabriken i eftermiddag. Och att göra lite fint i håret - är ingen lätt match. Hon är håröm som bara den, men brukar gå bra när mormor försöker. Hoppas att det går bra idag.

Herr dammsugare och fröken skurtrasa ska få göra underverk här hemma i eftermiddag. Veckan som kommer är nämligen fullspäckad, så det är lika bra att ta tag i det idag. Det är faktiskt bara 2 helger kvar, sen får vi plocka fram adventsljusstakarna och tomtarna. Det är något jag längtar till - älskar att plocka fram julen. Det blir ljus i vårt hus.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar