lördag 17 september 2011

Trött och besöksrekord

Igår kväll var vi så trötta, maken och jag. Vi gick till sängs strax efter 20.00, en fredagskväll. Kändes jättekonstigt men det var ett klokt beslut. Vi somnade direkt och har sovit som stockar. Det var faktiskt så att vi inte sov speciellt mycket natten mellan torsdag och fredag. Tankarna for runt, den j-la cancern som tar så många unga människor från jordelivet. Vi var och är oerhört tacksamma för att vi fått dela så mycket tid och skojigt med vår vän E, men ändå förbannade över varför det ska behöva beröva goda människor jordelivet.

Under gårdagen slogs besöksrekordet här på bloggen. 44 personer som besökt den under dagen. Spännande! Undrar vad som lockade hit läsarna? Hoppas att det fortsätter att öka för det inspirerar när man skriver och vet att man har många läsare. Det kommer snart att hända lite kul här. Jag har blivit en Buzzador. Det innebär att jag kommer att erbjuda er att testa olika nya produkter och det blir lite tävlingar. Håll ögonen öppna.... man vet aldrig när det startar. Och mer information kommer!

Idag jobbar G, dags för inventering så jag har en dag med egen-tid. Ska städa lite, och sen är det handbollspremiär i div. II damer. Det ska bli spännande - ni håller väl tummarna för MHK? Kvällen ska vi tillbringa med goda vänner. Så länge sedan vi sågs, vi längtar till er!

Sköt om er, kramas och ta hand om dagen i dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar