lördag 24 september 2011

Lördagsgodis

har det varit mycket av idag. Och mer väntar. Vi började med morgonens lördagsgodis - en fyra timmar lång promenad i skogen och som vanligt - massor med svamp. Svarta och gula kantareller.Underbart morgondis och en morgonsol som strålar. Skogen blir mystisk med alla skuggor som skapas, dimslöjor i gräset och tyst, tyst. Så till nästa godis - äggmackorna! Vad gott det smakar ute i naturen.

Hem, in i duschen, ner till stan, lite shopping och så nästa godis - operatårta! Magen helt stinn! Gott, gottigott gott! En tupplur på sofflocket för snart invaderas hemmet av barnbarn. Har köpt lite pyssel till dom små liven. Att måla sin egen mugg och göra lite halsband. Hoppas det roar dem. Maken har också ringt till svärdottern Sofia som idag fyller år. GRATTIS!!!!! Du får säkert en toppendag.

Här ska i kväll serveras kalvfärsbiffar med vitlökssås och pressad potatis. Jag kommer nog att stå för matlagningen för ovanlighetens skull. Till det dricker vi ett gott rödvin. Kallas att njuta av livet. Och det gör vi.

Sköt om er, ha en bra lördagskväll, kramas mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar