tisdag 6 september 2011

Sköna tisdag

som börjar med strålande solsken. Först jobba, sedan hem och fixa och idag har jag egentid. Maken är bortrest till i morgon. Får se om det går att sova.....?

Jag ska förbereda för kvällen i morgon, då vi får besök av gamla Scan-kollegor. Det är alltid kul att träffa lite folk från "förr". Vi "gaggar" lite och avnjuter lite mat och dryck.

Styrelsemötet igår gick bra. Fattar bara inte varför det alltid är så tjafsigt i början av en säsong. Massor med frågetecken som måste rätas ut och nu ska vår kanslist på semester. Det är henne väl förtjänt och vi hoppas att hon får en skön 14-dagars vistelse i solen. God mat och dryck för henne också.

Jag satt i går kväll och kollade på Svenska Hollywoodfruar. Ibland undrar man vilken verklighet de lever i. Och att man kan fascineras av något som är så knäppt. Största problemen - hur blir hunden på familjefotografiet och en annan förväntar sig en framtida Oscarssttyett. Tjoho, inte troligt! Visst man ska drömma - det gör jag också ibland men kanske lite mer verklighetsbaserat. Hur kan man fastna i dessa dokussåpor?

Nu kör vi dagens jobb, sköt om er och njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar