fredag 17 december 2010

Tillbaka

Nu är jag tillbaka! Jag är på hemmaplan och tillbaka på bloggen. Här ska skrivas - har ju missat massor! Men skoj har vi haft.

Vi åkte till storstan i tisdags, checkade in på hotellet och tog en promenad på stan. En promenad på några timmar. Kvällens middag intogs på Rolf Kök, helt underbart gott. Sen blev det "bingen", skönhetssömn inför onsdagens äventyr.

En härlig frukost, ingen dator och lugnt tempo. Vi påbörjade en promenad som slutade 2 timmar senare vid Wallmans salonger där vi såg en Julshow. Maken firades av artisterna och vi avnjöt julbord. Tre timmars underhållning mitt på dagen. Oj vad skoj det var. Efter showen fortsatte vi shoppa lite grann och närmade oss hotellet vid 17.30-tiden. En liten drink på krogen bredvid hotellet slank ner. Sen letade vi efter en bra krog, då vi insett av "vår" krog Mästarnas krog inte fanns kvar. Det var ett Thai-ställe nu, och det var vi inte sugna på. Men vi tog krogen närmast hotellet och avnjöt god amerikansk grillad mat. Natti, natti.

Torsdagen bjöd på shopping hela dagen, vi gick, vi gick och vi gick. Vi startade 09.30 för att vara tillbaka 15.30 på hotellet. Enda avbrottet var för lunch. Lite vila och sen till Mamas och Tapas. Lika gott som alltid. Kan verkligen rekommendera den krogen. Man beställer in smårätter, vi började lite försiktigt tyckte vi. 10 rätter beställes - och snacka om att vi blev mätta. Men det hela avslutades med en Kaffe Dom (Kaffe och Benidectinelikör) - WOW.

Idag har vi bara tagit oss hem, packat upp och snart ska vi börja slå in paket - och njuta lite god mat. Jag har beställt fiskgratäng av maken - för idag är det min dag - födelsedag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar