måndag 13 december 2010

GRATTIS till de 60!

Idag, Luciadagen fyller min älskade 60 år. Drygt 10 av dessa har vi delat. Helt fantastiska år. För 10 år sedan var vi på Madeira. Denna födelsedag har du valt att vi ska vara hemma, lite öppet hus och sen åker vi till Stockholm i 4 dagar. Ska bli underbart och vi ska njuta av staden, varandra, god mat och dryck samt lite aktiviteter.

Vi har börjat dagen med lusse-frukost framför TV:n och ett glas champagne finns nu i våra händer. Skål för 60-åringen och den bästa av alla.

Vi har haft två jättefina dagar där vi firat. Igår var min syster, svåger och morbror som snart blir 93 år här på besök. Vi förundras över hur pigg morbror är. Rapp i stegen, och i huvudet, hänger med i både gammalt och nytt. Han är helt fantastisk, tänk att få bli så gammal och vara så fräsch. Hoppas att mina gener är från den sidan, så att livet blir långt....

2 kommentarer:

  1. Ja, grattis till 60-åringen och grattis till Dig den 17:de. Är Ni hemkomna då? Ha en god födelsedag i förskott där uppe i huvudstaden. Hälsa de konglige från oss om Ni stöter på dem.

    SvaraRadera
  2. Hej! Han tackar och bockar för brev idag. Chans på miljoner finns fortfarande. Vi kommer hem den 17:e på eftermiddagen. Jag lovar att hälsa CG & Co när vi stöter ihop med dem.

    SvaraRadera