lördag 18 september 2010

Gott!!!

Vad jag har sovit gott i natt. Antagligen beroende på det underbara beskedet i går. Jag har inte tyckt att jag varit så orolig, men förmodligen finns oron undermedvetet, mycket mer än man tror. Nu är det så skönt, jag känner att jag kommer att klara allt efter det här. Den 6:e oktober får jag besked om hur man ska behandla den sjukdom man hittat i skelettet, men det oroar mig inte ett dugg. Det viktiga är - jag är med - här och nu!

Beskedet i går, trippen till Tranås, umgänge med barn och barnbarn, samt generationen äldre än mig och underbart god mat i går kväll, tillagad av mannen samt ett telefonsamtal gjorde fredagen till en helt fantastisk dag. Så priviligerad jag är som får uppleva allt detta.

Idag jobbar älsklingen, trots att det är lördag. Inventering står på hans arbetsschema. Inte kul, varken för honom eller mig. Jag får väl ta tag i något av målen. Det finns några att välja på. En aktivitet som inte är ett mål är skogsbesök. Ska jag åka själv? Kanske.....

Till kvällen är vi bjudna till våra härliga grannar. Ytterligare ett par kommer, ska bli riktigt kul. Och jag kan lova en sak - god mat och dryck kommer att serveras. Värdinnan är vår egen lilla vinspecialist, så härligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar