tisdag 12 oktober 2010

Underbart

I går kväll firades lilla Stina. Oj vad presenter hon fick och bjöd på hamburgare och marängsviss, på egen begäran. Hon var så nöjd, och storebror lite avundsjuk, precis så som det ska vara. Men det går fort till hans födelsedag i slutet av januari.

Idag blir det kansliet på förmiddag, städning på eftermiddagen och sen väntar en ljuvlig kväll tillsammans med bästa vänninorna från Linköping. Så spännande, de kommer för att bjuda lilla mig på mat. Och det bästa, nu får vi ventilera tiden som gått sen sist och vad vi har på G. Välkomna!!!!!

Har många funderingar just nu, varför måste varje generation göra sina egna misstag? Varför kan man inte som "gammal" förmedla kunskap som gör att dessa misstag undviks? Eller görs misstagen på grund av den äldre generationen gjort dem? Mycket som rör sig i hjärncellerna just nu, men mer om det en annan dag.

3 kommentarer:

  1. Vissa misstag kan man förstå att lära av andra, kanske från äldre men oftast mossiga och omodernt tänkande varelser. Därför måste man själv skapa sig kännedom och därför också själv göra misstag, så att man verkligen förstår att trots allt, hade de mossiga rätt! Inget man erkänner, men så är det.

    SvaraRadera
  2. Så sant så, men visst är det svårt när barn och barnbarn inte mår toppen!!!

    SvaraRadera
  3. BLIR S.K. "TREDJE MAN" LIDANDE AV DUMDRISTIGA HANDLINGAR, MÅSTE MAN SOM ÅSEENDE INGRIPA Å DET BESTÄMDASTE. DET MÅ BÄRA ELLER BRISTA, MEN MAN SKA ALLTID SKYDDA DEN SVAGE.

    SvaraRadera