torsdag 28 oktober 2010

Renovering

Idag blir det lite renovering. Det är dags att fixa naglarna, så förmiddagen spenderas i en avslappad miljö hos treviga Erika. Det är lyxigt för en anställningslös. Jag ska också boka tid för massage, fick en härlig present av en god vän och det är också lyx. Känns som renovering av kroppen.

Lite samtal kring svårigheter i klubben kommer också att genomföras. Hoppas allt löser sig till det bästa, både för klubben och de tjejer som det gäller. Allt för att handbollen ska finnas kvar i regionen.

Sen tar vi en tur till Vadstena, maken och jag. Ska träffa vår bankman för att gå igenom pensionssparande och ekonomi. Vi brukar göra en årlig genomgång och nu är det dags.

Tankar finns också ständigt hos en familj i vår närhet som just nu har det tufft. Allt kommer säkert att bli bra när alla beslut är klara. Många gånger är det ju så att man går stärkt ur motgångar, även om det just nu känns tungt, och jag hoppas verkligen att det blir så. Ska försöka finnas så mycket det bara går, om de önskar stöttning. Kram till alla, ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar