måndag 30 maj 2011

Otroligt skön helg

har jag haft. Lördagens umgänge och shopping, gårdagens firande av Mors dag där barn och barnbarn kom till oss. Så härligt. Lugn, skön avslutning vid grillen och ett besök hos grannarna. Gick dit med lite liljekonvaljer och en vinflaska för att uppmuntra frun i huset. Hon behöver det, mitt i allt elände som finns i hennes närhet. Känns så bra om vi kan göra hennes dag lite gladare och även till den sjuka mannen förstås. En pratstund kan göra så mycket.

Idag jobbar vi på, ska träffa ungdomsledarna i klubben i kväll för att se vilka lag vi verkligen kan satsa på till hösten. Hoppas det blir många, bra förslag som utvecklar klubben ytterligare.
Ska också hålla tummarna för yngsta dottern, som nu fått ont i sitt hjärta igen. Hon ska besöka doktorn idag så får vi se vad han har att säga. Det tillsammans med det som hände förra helgen är inte bra för henne. Jag vill att det vänder NU. Bamsekramar underbara tjej. Den andra dottern får självklart en bamsekram hon också. Det är hon värd. Jag inser nu hur tufft det är att ha tonåringar som lever både i barn- och vuxenvärld.

Nu tar vi hand om varandra, njuter och kör hårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar