måndag 18 april 2011

Härlig helg

Wow vad mycket man gjort den här helgen.

Lördagen började med förberedelser inför handbollens dag. Mycket folk kom och ungdomarna verkade ha skoj. Lite prisutdelning efter en härlig säsong, uppmuntringspriser och vandringspriser. Det blev en tillställning med härlig stämning.

Därefter direkt till Kristianstad. Tillbringade en kväll med svåger och svägerska för att sedan förbereda sig för GrannYran på Stora Torg. Svärmor har vunnit mycket pengar. Tänk er själva - 1 miljon kronor. Vad skulle ni göra? Vi stod där på torget, tillsammans med henne, härlig underhållning bjöds det på i form av The Moniker och Swingfly. Skulle hennes bokstavskombination på lotten bli den vinnande postkoden? Spänningen steg, svärmor log hela tiden, hade flesta av sina "grabbar" med respektive på plats, barnbarn och barnbarnsbarn också. Dags för dragning - men nej. Hennes bokstäver var inte den vinnande kombinationen. Men tänk er ändå - 1 miljon kronor. Har bara en fundering - tänk så mycket roligare det varit om hon varit pigg och kunde gjorde en massa skoj för pengarna. Nu är hon tyvärr ganska senil, men stundtals kan hon glädja sig åt summan.

Sen blev det hemresa, så natten har inte inneburit många timmars sömn. Men det var det värt.

Idag kör vi på - krama om varandra - kör hårt!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker Ni ska komma en gång i månaden, men stanna lite längre och vi får se till att vara mer lediga.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är ett drömscenario. Men mer ledig tid tillsammans ska vi väl kunna få. Stort, stort tack för allt i helgen. Hoppas vi ses snart igen. Kram

    SvaraRadera