tisdag 6 april 2010

Vardag igen

Vardagen är här igen - efter en riktigt skön påskhelg. Vi har verkligen vilat och tagit dagen som den kommer. Det är avkoppling det.

Idag är det jobbet som gäller, flera möten inbokade, avstämningar med ledningen och framåt kvällen är det handbollen som gäller. Ska träffa några mammor i P98 samt en tjej som kanske kan ta på sig ansvaret för funktionärer under kommande säsong.

Måste berätta om något riktigt kul som inträffade i torsdags. Vår sekreterare blev uppringd av en handbollsförälder som berättade att han ville komma förbi och lämna pengar. Hon förstod ingenting, men när hon uträttade lite ärenden, så hade han varit på hennes kontor - och 4.300:- låg i ett kuvert. Ytterligare telefonsamtal följde och hon fick då beskedet: Vi har lite lotterier här på jobbet och så skänker vi pengarna till någon idrottsförening. Den här gången var det MHK:s tur. Snacka om överraskning. Pengarna kommer att användas till utbildning av ledare under kommande säsong. Och stort, stort TACK till dessa underbara människor som förstår att ideellt arbete behövs för föreningarnas överlevnad.

2 kommentarer:

  1. Jag har mycket svårt att se vad det blåa under "Besökare" är för något. Kanske en annan färg skulle passa bättre?

    SvaraRadera
  2. Du har helt rätt. Jag har försökt att byta bort det blå, men inte lyckats än. Men jag ger mig inte, nya försöker ska ske.

    SvaraRadera