lördag 3 april 2010

Afton

Idag när man vaknar är det afton. Det är inte varje dag det är afton på morgonen. Tycker att det är lite konstigt, oftast är det mörkt ute när aftonen kommer, men nu strålande vårsol. Aftonen är alltså både ljus och mörk precis som vilken dag som helst.

Ska börja med att städa lite, det syns att barnbarnen varit här - men det ska det göra! Barnen måste få stöka till - så jag tar gärna hand om resterna. Vi måste också ta en sväng till stan - lite små inköp till kvällens umgänge med goda grannarna krävs. Det blir fiskpaket på grillen som blir huvudrätten i kväll, sen får vi se vad för- och efterrätt bjuder oss på.

Jag måste också sända iväg min första avrapportering till Försäkringskassan. Eftersom jag nu praktiserar, så övergår A-kassans utbetalning till just kassan. Så nu får vi se hur lång tid det dröjer innan första utbetalningen kommer..... kanske lagom till nästa afton - och det är ju bara knappt en månad till dess. Valborgsmässoafton den 30:e april, men man ska nog vara glad om pengarna kommer till näst-nästa afton, Pingstafton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar