lördag 5 november 2011

Alla helgons dag

Idag har vi varit på mor och fars grav i Tranås. Det är så mycket folk där på förmiddagen för Fräslningsarméns hornmusikkår spelar kl. 10.00. Många minnen som kommer upp och man saknar verkligen sina föräldrar. Det är precis 3 år sedan mamma begravdes och 22 år sedan pappa.
 Så här vackert var det på gravplatsen när vi följt mamma till sista vilan. En tanke som alltid kommer när jag besöker kyrkogården är att de båda fick lämna samma datum med 19 års mellanrum. Konstigt, men den 22 september 1989 och 22 september 2008 är deras dödsdagar. I vilket fall som helst så var det otroligt vackert där idag också. Min syster är så duktig och fixar till det. Och vi träffades där i dag, tog en fika på stan efter musikstunden. Inte så ofta vi ses, så det var riktigt trevligt.

På hemvägen åkte vi över Mantorp och Citygross. Plånboken blev tunnare, men kylskåp och skafferi fick påfyllnad. En överbliven pizzabit blev sen snabblunch när vi kom hem och nu klipper maken gräset. Han tyckte det var bättre än en promenad. Så när han är färdig med halva trädgården så tyckte han att jag tar över. OK jag gör väl det.....

En lugn kväll väntar, med lite gott vin och god mat. Ta nu hand om varandra, tänd många ljus för alla nära och kära som inte finns kvar i livet. Tänd även ljus för alla som har det svårt. Kram på er och njut av livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar