söndag 14 augusti 2011

Svampplockning och grill

Det var en underbar dag i går. Först med svampplockning - resultat för 4 personer cirka 25 liter. Inte illa! Sen var det grillfest och det blev som vanligt en trevlig tillställning. Fast det känns i huvudet idag. Svårt att förstå, eller inte. Ingen kan man skylla på heller, utan allt intogs av egen fri vilja.



Nu ska vi ta hand om resterna från festen och rensa svampen. Ta hand om er, krama någon, njut!

2 kommentarer:

  1. Vilket gott liv du lever Elsa, blir lite lite avundsjuk ibland eftersom det inte är lika lätt för mig och bara göra vad som faller in. Plocka svamp törs jag inte själv då jag har så dåligt lokalsinne, men barnbarnet och jag plockade lite i torsdags medan Hans satt kvar i bilen, vi behöver bara gå tre fyra meter in i skogen så finns det svamp, inga mängder men jag fick i alla fall känna på glädjen att traska i skogen en stund, oh vad kul det var. Kram//Britt

    SvaraRadera
  2. Ja, Britt! Jag har det otroligt förspänt, och jag är tacksam varje dag vi får ha det så, min älskade och jag. Jag tänker ofta på er, och hoppas och tror att ni har det så bra det går, just idag. Härligt att du fick känna skogskänslan i alla fall och det måste vara kul att få göra det tillsammans med ett barnbarn. Tusen kramar till dig!

    SvaraRadera