lördag 19 juni 2010

Sömnbrist

Oj vilken sömnbrist jag lider av. Orkade inte köra hela passet i natt, åkte hem vid 1/2 3-tiden. Kunde inte sova på grund av hostan. Älsklingen servade med hostmedicin och näsdukar. Totalt utslagen!!!!

Upp vid halv åtta, ner till jobbet och kollade ett par saker. Hem igen vid 11-tiden och bara ramlade ner på sofflocket. Samma visa igen - hostattack efter hostattack. Servad med medicin igen. Har slumrat till och från. Sen glad när dottern gick över mållinjen på Vätternrundan. Cyklister med familj kom hit och fikade, vi hade fixat Prinsesstårta (vi = mannen i huset). Cyklisterna är prinsessor och så är det ju prinsessbröllop på TV.

Jag har fortsatt att slumra framför TV:n och det är behövligt. Nu serveras lite grillat, ett gott vin och sen fortsätter nog slumrandet. Hoppas på mer sömn i natt så att jag återhämtar mig.

1 kommentar:

  1. När man passerat 25 borde man bli klokare, så klok att man begriper att man är mer än 25. Livet består av en massa måsten och ett av de största är att ta vara på sig själv, dock inte enbart för sin egen skull, utan också för de nära som vill fortsätta att ha en kvar att älska! Tänk inte på morgondagen, tänk på nuet!

    SvaraRadera