tisdag 10 augusti 2010

Hemkommen

Nu är vi hemma igen efter minisemester till Skåne. Underbart att träffa alla, gästfriheten är så otrolig, man blir lycklig och full att energi. Ett besök i Simrishamn där man nekades entré till en restaurang, p.g.a av mycket folk, lite ovanligt tycker jag - men är man känd kan man vara stursk. Lediga bord fanns, men förklaringen var att köket inte hann med. Kom gärna tillbaka om en kvart - jag hade lika gärna satt mig vid ett bord och väntat en kvart - men det fick man inte. Härliga vyer fick vi se längs med vägen och upplevelser får man aldrig för mycket av.

Nu har jag och mannen gått en sväng i skogen, en skörd på ca 3-4 liter kantareller blev det och nu ska vi avnjuta lite räkor, fjällröding, kalla såser och knäckebröd och så förstås lite vin....

2 kommentarer:

  1. Det är sant som det är sagt - borta bra men hemma bäst! Vi här i södern hoppas bara, att nästa besök inte ska behöva vänta på sig ett helt år! Kom snart igen och vi ska försöka vara lediga lite mer än det blev denna gången.

    SvaraRadera
  2. Vi hoppas också att det inte dröjer 1 år, men tänk när ni kan vara lediga och komma till oss och vi kan få skämma bort er lite.... skulle vara så skoj.

    SvaraRadera