måndag 13 juni 2011

Tjejkväll

är det ikväll. Ska träffa mina underbara kompisar från Expert-tiden. Det är de här träffarna jag berättat om tidigare, som alltid ger mig massor av energi. Magiska möten som är underbara. Längtar som tusan!

Gårdagen bjöd på mycket solsken, slappade i solstol och pysslade lite. Det var en helt enkelt skön söndag. Vi avslutade den med filmtajm och soffhäng som kändes helt OK. Var också en sväng hos våra grannar. Vår käre E mår inte bra, det går utför och vi lider med honom och hans familj. Hoppas, hoppas att han kan få lite kvalitetstid ytterligare. Vi vet att tiden är knapp, men vi önskar så att han ska få ha det bra, utan värk och kunna njuta av samvaron med din älskade A. Varför ska man plågas så, när man ska lämna den här världen?

Och nu är vi också framme vid den stora cykelveckan här i Motala. Och det märks. Cyklar, cyklar och åter cyklar. Avstängda gator, trafikarbeten mitt i stan trots att man vet vad som sker varje år den här veckan, alla engagerade människor - ja det händer mycket i lilla Motala.

Nu kör vi hårt, ta hand om varandra och glöm inte njuta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar