torsdag 23 juni 2011

Och regnet det bara öser ner.....

Oj vad det regnar idag. Massvis med vattensamlingar på vägarna och många som kör för fort. Det är så jag summerar resan till Norrköping idag.

Igår kväll kom "nya" grannen I-L till oss. Det var henne jag hjälpte att köpa husvagn. Och nu har hon flyttat in i den. Den är kanonfin! För att fira köpet kom hon med en flaska champagne som vi delade på. Resultat: Det blev sent innan vi kom isäng. Men vad gör det, det är ju midsommartid! Lite trötthet går att ta igen, eller hur?

Sillen blev inlagd i sin lag också i går kväll. Och det bästa av allt - det mest är inhandlat! Slipper att stångas med massor med människor idag. Jag kan lugnt åka hem, pyssla och njuta! Bra planerat, Elsa! Lite blommor ska plockas (kanske köpas), dukar ska på borden, snapsen ska på kylning, jordgubbstårta bakas. Jag älskar den här högtiden!

Nu kör vi på, ta hand om er, krama varandra och tala om för dina nära hur mycket du älskar dem!

2 kommentarer:

  1. Skönt att du har koll på läget. Samma här. Ikväll åker vi till landet om makens magbacill gett med sig. Han kom hem för ett par dagar sedan från Egypten så det är därifrån han fått det. Lagom kul! Ha en riktigt bra midsommar! Kramar!

    SvaraRadera
  2. Oooops, inte bra med magbacill. Hoppas att han kryar på sig. Massor med midsommarkramar till hela din familj.

    SvaraRadera