torsdag 16 juni 2011

Fredagsmys på en torsdag?

Jag tror att det får bli så idag. Sista arbetsdagen för den här veckan, och en helg där man får veta att man lever. Funktionär på Vätternrundan är ingen lek, och vi som brukar sova tidigt på kvällarna ska vara vakna hela natten. Puh, men skoj!

Så man får nog fixa till det lite extra ikväll, eller vad säger ni? Utan fredagsmys kan man inte vara. Och går inte det på fredagen, så tar man till torsdagen!

Maken håller på att river en gavel av vår altan! Oj vad ordentligt det är gjort, mycket skräp blir det och när det är klart så ska det vara glasdörrar (skjutdörrar) där istället. Vad ljust det kommer att bli! Så återstår förstås målning invändigt av altanen. Och vet ni vad - vi slarvade när vi gjorde det första gången. Glömde kvistlack! Så nu måste det göras 2 ggr innan man kan måla igen. Tror ni sommaren räcker till? När det, + ett nytt fönster är på plats så börjar inredningen. Längtar "ihjäl" mig. Tänk att få göra det mysigt där ute.

Extra mycket kramar vill jag idag skicka till min yngsta dotter, som drabbas av både det ena och det andra. Nu är det en sten som kommit in i ögat. Doktorerna spolade rent i går, men fick inte bort den. Så återbesök i dag! Mamsen håller tummarna!

Nu jobbar vi på, sista arbetsdagen den här veckan. Ta hand om varandra, njut av dagen i dag!