måndag 31 december 2012

Ring ut 2012, ring in 2013

Tänk att det gått ett helt år igen. Ett år som varit både kul och tungt. Det roliga överväger och vi i min familj ska absolut inte klaga.

Det tunga har varit arbetslösheten. Den är över nu. Den bästa julklappen kom med ett telefonsamtal och en intervju.

Det roliga är att få se våra barn och barnbarn må bra. Även de upplever berg- och dalbanor. Jag hoppas vårt stöd hjälper dom så att dalgångarna inte blir så långvariga. Barnen och barnbarnen är så viktiga för att Görgen och jag ska må bra. Vi värdesätter deras besök och telefonsamtal, vi gillar att de tycker om att komma till vårt paradis.

Våra resor det här året har varit gudomliga. Ett par Tysklandsresor i goda vänners sällskap, en resa för att fira bästa Ingalill på hennes 60-årsdag - då åkte vi till Kefalonia. September blev ljuvlig med en resa till Alcudia på Mallorca. Dit vill vi igen, härliga grannar i sällskap och ljuvligt väder.

Nu stundar vårt nyårsfirande. Även den här nyårsafton firar vi med ett revybesök kl. 15.00. Vi tillbringar den med grannarna, så vi blir 9 st här på middag efter revybesöket.

Kvällens meny ser ut så här:

Champagne och snittar, choklad och lite godsaker
Västerbottenpaj med Borenhummer (kräfta)
Kalv Carne Crudo med parmesan
Hjortfilé med potatisgratäng, sparris och rödvinssås
Kryddparfait på chokladbotten serverad med apelsinsallad och honungscrunch

Goda viner till allt och vi avslutar vid tolvslaget med mousserande vin och snittar.

Nu önskar jag alla mina vänner Gott Nytt År. Bamsekramar

1 kommentar:

  1. Det blir bara bättre nästa år! Alla ska må bättre, tjäna mer, träna mer och vinna mer! Vi kommer att vada i lycka som vi inte vet vad vi ska göra av! Hoppas att årets sista dag går snabbt, så allt det goda kan rusa till! Vi ses på andra sidan där lyckan blänker med sina silverskedar för att locka oss till tjuveri av den! Gott Nytt År!

    SvaraRadera