fredag 7 maj 2010

Kaos

Nu är det kaos - älskade mannen kanondålig i natt. Han har verkligen hoppat i sängen av frossa, hostat och åter hostat. Själv flyttade jag till soffan. Man sover inte kanon där och definitivt inte när man själv också hostar. Mannen bestämde sig för att inte gå till jobbet, stängde av sin väckarklocka och min. Påföljd: Försovning!!!!

Så nu efter en stressig morgonrutin är jag på jobbet, har strax ett möte. Känner mig totalt utpumpad - hur ska det här sluta? Inte nog med det, vi ska hjälpa ett gäng med mat till en fest i morgon. Den måste vara klar redan idag - hur ska det här gå till? Sjuk man, utpumpad kärring och så laga mat? Den som lever får se, kanske ordnar det sig under dagen.

Nu tar vi tag i dagens äventyr.....

4 kommentarer:

  1. Jag vet att du kommer och fixa det där. Du som är duktig på allt annat så ska nog du kunna fixa det där!
    Men det är inget kul och ha en partner som ligger och är så dan som din man! Dessutom så hostar du också, ni får ta hand om varandra.

    Krya på er, Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilket elände Ni har hamnat i! Det måste vara Görgens jobb - absolut - det var där han blev smittad första gången och väl tillbaka, blir han smittad igen. Meddela högtidligen arbetsplatesen, att är det inte så att de genast sanerar, kommer de att få med Skåne-brödraskapet att göra!

    SvaraRadera
  3. Tack Mickan och eRRet. Känns härligt att ni tänker på oss. vi ska göra allt för att tillfriskna och framför allt mannen. Nu är lugninflammationen konstaterad - sjukskriven 1 vecka....

    SvaraRadera
  4. Ja, så är det. Man går ur sjukbädden för tidigt och då genast tillstöter det något annat. Hoppas att han fått antibiotikakur så han blir av med den där flammationen!

    SvaraRadera