söndag 17 juni 2012

Vätternrundan 2012

Så har Motalas storhelg avslutats. Vätternrundan 2012, i hällregn och sol. Vi började jobba fredag förmiddag med förberedelser för vårt boende som är nytt för i år. 33 st inbokade cyklister i Karin Boyeskolan. Mat och skyltar fixades. Allt material packades och förbereddes på bästa sätt. Innan dess hann jag med en skolavslutning med finaste Vincent i Vadstena. Mysigt med dessa småttingar som slutar 6-års. I höst börjar allvaret.

Fredag 14.00-18.00 ställde vi i ordning lokalerna, skyltade och tog emot våra gäster. Sen kom nästa gäng för att fortsätta jobba för MHK. Vi, maken och jag gick till stan, åt lite gott och sedan hemåt för att ganska fort somna. Kl. 05.00 ringde klockan i lördags morse, då var det dags för nästa pass, fram till 10.00.

Lilla dottern, som avstod cyklingen i år, p.g.a tidigare skador och sjukdomar kom över på eftermiddagen. Hon och jag hejade fram hennes kompis. På kvällen bjöd grannarna på god mat och dryck. Så skönt att få gå bort och äta, inte behöva bry sig om maten. Och 05.00 ringde klockan även idag, dags att köra sista passet för cyklisterna. Frukost och städning stod på schemat. Hemma 11.30, puh! Skönt! Tog gräsklipparen, gick ett varv - precis när jag var klar så öppnade sig himlen. En regnskur, så ovanligt den här sommaren.

Summeringen av helgen är att det gott kanonbra med nummerlappsutdelning, boende och schemat för funktionärerna har funkat. Det bästa av allt - vi har haft nöjda gäster. Vi har fått en bokning till nästa år, garanterat 40 st men troligtvis 70 st. Bra!!!

Nu bilder på fina glassar från i fredags. Sköt om er njut av en härlig söndagkväll och i morgon får även jag ställa klockan för att åka till jobbet.
Olle med sin rykande glass på Smultronstället i Söderköping 2012.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar