måndag 11 juni 2012

Så fort.....

en helg går. Och det här var ingen vanlig helg.

I fredags eftermiddag kom yngsta dottern hit. På lördagen var det dags för Tjej-Vättern för hennes del.
Start 08.46 från Motala city så det blev en tidig morgon. Hon var lite sorgsen över att ingen skulle komma och kolla på henne. Men där fick hon tji. När hon åkt iväg på sin cykel, uppmanade vi barnen till att äta frukost fort, och så for vi iväg till startområdet.




När vi vinkat av mamsen och hennes kompis så for vi hem igen. Köpte lite blommor att dekorera borden med till kvällens klassfest. Nämligen Pillans klass, 9B från Zederslundsskolan. Fest skulle det bli hemma hos oss. Oj vad kul det blev. En liten buffé och trevliga "ungdomar". Så kul att träffa dessa härliga människor igen efter 19 år.
Innan alla anlände var det förstås dags att möta Pillan i målet. En bra kämpainsats av både Mia och henne. Skönt för Pernilla att känna att hennes kropp orkade igen. Det är så viktigt att få känna sig frisk, eller hur?

Festandet fortsatte hela kvällen och vi tog en skön sovmorgon i går. Lite frukost, slappandet och så var det dags för henne att åka hem. Då kom äldsta dottern på snabbvisit. Hon hade lånat min bil över helgen och varit på golftävling i Stockholm med sin familj. Vi skjutsade hem henne och hennes lille Vincent till Vadstena, tog oss en tur till Omberg och Hästholmen för lunch. En tur på småvägar på "slätta" tog oss hem till en fortsatt slapp söndag.

Hoppas att ni också haft en skön helg. Kram till er all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar