onsdag 9 september 2015

Checkar ut och Checkar in

Jag har varit utcheckad ett bra tag från min blogg. Har saknat inspiration helt enkelt. Nu checkar jag in för en liten uppdatering.

Sommaren har flutit på, jobbat nästan hela sommaren. Bara några få semesterdagar. Har umgåtts med vänner, barn och barnbarn och saknaden efter mina älskling är hemsk. Vissa dagar går jättebra, och visst har jag överlevt. Vissa dagar och stunder är hemska. En tröst är att han inte checkat ut från mitt hus, han finns omkring mig och vägleder en del.

Jag tycker att det är jobbigt med allt som måste skötas i trädgården. Det tar sån tid. Samtidigt är jag inte mogen att lämna vårt hem. Främst för att Görgen lever kvar här, allt påminner om honom och som sagt han vägleder mig.

Idag har jag också checkat ut från jobbet. Jag ska i natt åka till vårt älskade Mallorca och Alcudia. Jag ska fira vår 13-åriga bröllopsdag där nere. Vi var där på vårt bröllopsresa och efter det har vi besökt ön många gånger. Jag har en kompis med mig, en mycket kär kompis som får dela bröllopsdagen och några andra härliga dagar med mig. Vi får fira med att gå till hjärtats favoritrestaurang.

För 3 år sedan var vi där och firade 10-årig bröllopsdag. Då hade vi också goda vänner med oss. Görgen valde noga restaurangen vi skulle fira på. Han kommer att finnas med nu också, ge oss härliga skratt och många minnen. Jag lovar att vi ska dricka ett gott rött spanskt vin och skåla med honom i himlen.


Här sitter hjärtat på stranden i Alcudia. Och snart sitter jag där och tänker på dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar